Amagerland Hundetræning & Adfærd

Invitation til kursus i agility/springteknik

med Yvonna Nielsen

Fredag den 1. maj 2015 kl. 13.30 – 16.30.

Fælledvej over for nr. 61, 2791 Dragør

Kursuspris 200 kr., der går ubeskåret til Hundesport Mod Cancer

Kurset henvender sig til agilityhunde fra 12 måneder, der kan forhindringerne spring, fly og tunneller. Fint hvis din hund er fremadrettet. 

 

Der er tid at hente på en agilitybane, hvis din hund lærer at springe optimalt. Ved at træne springteknik lærer din hund at fokusere på afsæt, springlængde og landing.  På kurset sætter vi fokus på springteknik øvelser og små sektioner, som er med til at udvikle, forbedre og vedligeholde hundens afstandsbedømmelse og springteknik

Lidt om Yvonna:
Yvonna har en fortid i hestesportsverdenen (konkurrencerytter igennem ca. 2 årtier) og har fra barnsben til hun var ca. 26 år haft med undervisning samt tilridning og opbygning af ungheste til alle formål (dressur, spring, military, jagt). Hunde har altid været en stor del af hendes liv, og hun har løbet agility siden 1997.  Først med bearded collien, Benji (omplaceringshund), senere med border collien, Simon (også omplaceringshund).  Pt. har Yvonna 2 border collier, nemlig Tindra 10½ år (svensk omplaceringshund) & Duke (20½ mdr.).  Yvonna har med alle sine hunde deltaget i stævner i ind- & udland, kvalificeret sig til utallige DM’er og med Tindra været til EO 2011, EO 2012 samt senest i EO 2014 i Ungarn, hvor de kom i finalen som bedste danske ekvipage.  Seneste skud på stammen, Duke, netop er påbegyndt sin agilityuddannelse og forventes af få sin agility-stævne-debut i 2015.

Praktiske oplysninger:

Træningspladsen på to tønder land er indhegnet og har 20 P-pladser. Der er intet toilet.

Medbring gerne jeres stævnestol og evt. bur til jeres hund (Agilitybanen ligger bagest og længst væk fra P-pladsen).

Der vil være kaffe, the, kage, slik og sodavand. AHA gi’r J , men har I lyst til at give et forplejningsbidrag, så går penge til HMC.

Tilmelding: Først til mølle! Send en mail til lone@workingborder.com. Herefter bekræfter jeg og fremsender betalingsoplysninger.

Hilsen

Amagerland Hundetræning & Adfærd

Lone Börger

Formand og instruktør